Inschrijving geopend: Tweede editie Zwolse MudRun

Geschreven door: op Donderdag 26 April 2018 17:11, 278 keer bekeken

Na het succes van de eerste editie van de Hoge Laarse MudRun, gaan we dit jaar weer rennen door de modder. Onder de nieuwe naam: De Zwolse MudRun. SportService Zwolle organiseert deze uitdagende familie MudRun op zaterdag 7 juli. Het parcours gaat over, onder en door de verschillende hoeken en gaten van het sportpark Het Hoge Laar. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend! 

De Zwolse MudRun 
SportService Zwolle heeft de handen ineen geslagen met de verenigingen Thor (Survival), ZRZV (Roei -en Zeilvereniging), AV PEC1910 (Atletiek), HC Zwolle (Hockey) en de Scouting Hopman Kippersgroep om dit sportieve modderfeest te realiseren. Het parcours start bij HC Zwolle, het Hoge laar en volgt daarna de route in de omliggende omgeving van het sportpark het Hoge Laar. Onder andere bij AV PEC1910, ZRZV, HKG, het Westerveldse bos en de mountainbike route waarna de run weer eindigt bij HC Zwolle.   

Doe je mee? 
De Zwolse MudRun is voor jong en oud! Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen. Individueel of in teamverband (max 6 personen). Dit jaar is het ook mogelijk om je namens je bedrijf/organisatie op te geven en in teamverband aan te melden. 

De MudRun bestaat op zaterdag 7 juli uit de volgende onderdelen: 

Starttijden: 
13:00 – 13:15 Kids MudRun; 1,5 km (6 – 10 jaar) 
13:30 – 14:00 Family MudRun; 4 km (10 jaar en ouder) 
14:00 – 14:30 Master MudRun; 5 km (16 jaar en ouder)
14:20 – 14:40 Bedrijven/teams; 5 km  

Aanmelden
Inschrijvingen zijn geopend! Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan en bekijk daar de overige informatie betreft deelname. Wees er snel bij want vol = vol!

Monicares Foundation 
De Monicares Foundation is partner van de Zwolse MudRun. Alle opbrengsten van de run  gaan naar het goede doel: de Monicares Foundation.  Deze foundation geeft om -en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden. Voor meer informatie kijk op: https://www.monicares.nl/

Algemene voorwaarden
Bij deelname gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Download hier Algemene Voorwaarden Zwolse Mudrun 2018

Deelname geheel op eigen risico. Zwemdiploma verplicht!

Volg de Zwolse MudRun ook op Facebook of Twitter voor de ontwikkelingen: 

https://www.facebook.com/Zwols...

@ZwolseMudrun