Met de bus van loopsport Zwolle naar de halve van Egmond!

Geschreven door: op Zondag 03 December 2017, 734 keer bekeken

Met Loopsport Zwolle naar de Halve marathon van Egmond.

Op zondag 14 januari 2018 vindt in Egmond de jaarlijkse halve marathon plaats. Eén van de leukste en zwaarste halve marathons van Nederland. Loopsport Zwolle organiseert al sinds jaar en dag een busreis naar deze halve marathon en ook in 2018 zullen we niet ontbreken.

De bus vertrekt vanaf de achterzijde (P+R) van het station in Zwolle. Vanaf daar rijdt met een luxe touringcar, voorzien van alle gemakken, naar het centrum van Egmond. De bus wordt op korte afstand van de start/finish en de kleedruimten geparkeerd.

De kosten voor de busreis bedragen € 25,00 voor Loopsport Zwolle deelnemers en € 30,00 voor niet-Loopsporters. Blijft er geld over dan gaat dit naar Het JeugSportFonds óf, op verzoek, wordt het betreffende bedrag teruggestort op je rekening.

Heb je interesse om mee te gaan met de busreis geef je dan op via deze link:  http://loopsportzwolle.nl/index.php?option=com_chronoforms&chronoform=AanmeldingEgmond

 

Let wel: inschrijven voor de busreis betekend toestemming geven voor een eenmalige automatische incasso van het verschuldigde bedrag. Er wordt niet gerestitueerd, want iedereen begrijpt: eenmaal een bus huren is de bus ook betalen.