Razendsnel Sinterklaasweekeind voor Pec atleten

Geschreven door: Webredactie op Zaterdag 03 December 2016, 1087 keer bekeken

Het Sinterklaasweekeinde begon op zaterdag met razendsnelle tijden door diverse PEC atleten.


In Nijeveen werd de halve marathon gelopen en daar werd Frank Eikenaar 2e bij de mannen senioren in een nieuwe Persoonlijke besttijd van 1:18:34! "Ontzettend lekker gelopen op techiek op een snel parcours en goed gezinde weergoden", meldde een enthousiaste Frank

 

 

In Heerde werd de traditonele Eurozorg Sintloop gelopen over 5 en 10 km. En razendsnel! De eerste 40 (!) lopers op de 5km kwamen binnen de 20 minuten binnen. Op het parcours dat de eerste helft omhoog gaat en de 2e helft naar beneden werd ook weer prima gepresteerd door diverse PECcers.
Sander Kloosterziel kon mooi samenwerken met "Gems" Bas Mekking en dat leverde voor beide een nieuw PR op 16:11 voor Bas en 16:12 voor Sander wat ook een 2e plek betekende voor Sander.Ook voor Harwin van Lenthe lag er een nieuw PR klaar aan de meet: 19:33.staat voor Harwin in de boeken vanaf nu.
Maartje van Reedt Dortland stond aan de start met als doel een tijd onder de 20 minuten. Het werd 20:00 precies, waarmee Maartje toch tevreden met een 2e plek bij de dames naar huis kon. Anita Reimert werd hier 4e in 20:47 en dat was onder haar doel van 21 minuten aldus een tevreden Anita.